Yu-Gi-Oh! – Freezing Chains – Structure Deck (8 Packs)

44,99

Uitverkocht

E-mail wanneer voorraad weer beschikbaar is

Besteed 150,00 voor gratis verzending! [NL]

Gegarandeerd veilig afrekenen

€44,99

✔️ 14 dagen bedenktijd
✔️
Klantbeoordeling 9/10
✔️ Gratis verzending NL vanaf € 150
✔️ Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
✔️ Veilig afrekenen

Productbeschrijving

Naarmate de winter kouder wordt, kan de ijzige gevangenis de groeiende storm binnenin niet meer tegenhouden en is de terugkeer van Trishula nabij. De Synchro Monsters van de IJsbarrière breken los in Structure Deck: Vrieskettingen!

De Ice Barrier strategie, die zijn oorsprong vindt in het allereerste Verborgen Arsenaal, zet de bevriezing op tegengestelde strategieën terwijl ze zich voorbereiden om ze af te maken met hun ongelofelijke Synchro Monsters! De “Ice Barrier” monsters werken als een team om de acties van je tegenstander te onderdrukken. Er zijn “Ice Barrier” monsters die de tegenstander verzwakken, voorkomen dat je tegenstander Tribute Summoning, de activering van Spell Cards uitstellen, aanvallen voorkomen en meer, maar alleen als je een tweede “Ice Barrier” monster controleert. Als dat tweede monster ook een soortgelijk onderdrukkingseffect heeft, krijg je beide effecten!

Het beroemdste “Ice Barrier” monster van allemaal, Trishula, Dragon of the Ice Barrier, keert terug in een nieuwe, nog destructievere vorm in Structure Deck: Vrieskettingen! Niet alleen verbant dit nieuwe Synchro Monster tot 3 kaarten die je tegenstander controleert, het roept ook de originele Trishula op als je tegenstander het vernietigt! Deze nieuwe Trishula kan een thuis vinden in elke strategie die Synchro Monsters kan gebruiken, dus mis je kans niet om dit krachtige monster toe te voegen aan je Extra Deck.

Structuur Deck: Bevrieskettingen bevat alle Synchro Monsters als onderdeel van het 5-kaarts Extra Deck.

Elk Structure Deck: Freezing Chains bevat 46 kaarten (41-kaart Main Deck + 5-kaart Extra Deck):

37 Commons
3 Super Tarieven
6 Ultra-zwaartepunten
1 Dubbelzijdige Deluxe-spelmat/dubbelgids

*Inhoud onder voorbehoud van wijziging.

Aanvullende informatie

Merk

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yu-Gi-Oh! – Freezing Chains – Structure Deck (8 Packs)” te beoordelen