Ticket To Ride: Nordic Countries

44,99

Op voorraad

Besteed 150,00 voor gratis verzending! [NL]

Gegarandeerd veilig afrekenen

€44,99

✔️ 14 dagen bedenktijd
✔️
Klantbeoordeling 9/10
✔️ Gratis verzending NL vanaf € 150
✔️ Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
✔️ Veilig afrekenen

Productbeschrijving

Spelers: 2-3
Leeftijd: 8+
Speeltijd: 45′
Onafhankelijke taal: Ja
Talen: Engels
Ticket to Ride: Nordic Countries neemt je mee op een Scandinavisch avontuur door Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden terwijl je naar de grote noordelijke steden Kopenhagen, Oslo, Helsinki en Stockholm reist. Deze versie was aanvankelijk alleen verkrijgbaar in de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland; in augustus 2008 werd het boek wereldwijd in beperkte oplage uitgebracht en sindsdien wordt het opnieuw gedrukt door Days of Wonder.

Het doel in “Nordic” blijft hetzelfde als in Ticket to Ride: verzamel en speel kaarten om je treinen op het bord te plaatsen en probeer de verschillende steden op je kaartjes met elkaar te verbinden. De kaart bevat tunnels uit Europa en heeft ook routes met veerboten. Voor veerboten moet je een bepaald aantal Locomotieven en andere kaarten uitspelen om ze te kunnen claimen. Locomotieven worden ook een beetje anders behandeld. Als je aan de beurt bent mag je 2 Locomotieven nemen als je wilt, maar je kunt ze alleen gebruiken op veerboten, tunnels, of de speciale 9-lengte route.

In tegenstelling tot de USA of Europa kaarten, is Nordic ontworpen voor 2-3 spelers en ligt de nadruk meer op het blokkeren van je tegenstander en agressiever spel.

Hoewel het geen officiële uitbreiding is voor deze set, Ticket to Ride Map Collection: Volume 5 – United Kingdom & Pennsylvania gebruikt worden als uitbreiding voor Nordic Countries, maar beperkt tot de drie spelers in deze set. Nordic Countries bevat drie sets van 40 treinen, met 5 reserve voor elke kleur; de UK kaart in Ticket to Ride Map Collection: Volume 5 – United Kingdom & Pennsylvania vereist 35 treinen en de Pennsylvania kaart vereist 45 treinen.

Aanvullende informatie

Beoordelingen van klanten