Ticket To Ride: English

44,99

Op voorraad

Besteed 150,00 voor gratis verzending! [NL]

Gegarandeerd veilig afrekenen

€44,99

✔️ 14 dagen bedenktijd
✔️
Klantbeoordeling 9/10
✔️ Gratis verzending NL vanaf € 150
✔️ Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
✔️ Veilig afrekenen

Productbeschrijving

Spelers: 2-5
Leeftijd: 8+
Speeltijd: 45′
Talen: Engels
Ticket to Ride is een elegant en eenvoudig spel dat in minder dan 15 minuten kan worden geleerd. Spelers verzamelen kaarten van verschillende soorten treinwagons waarmee ze vervolgens spoorwegroutes in Noord-Amerika kunnen claimen. Hoe langer de routes, hoe meer punten ze verdienen. Extra punten komen voor degenen die Destination Tickets vervullen – doelkaarten die verre steden met elkaar verbinden; en voor de speler die de langste aaneengesloten route bouwt.

“De regels zijn eenvoudig genoeg om op een treinkaartje te schrijven – elke beurt trek je meer kaarten, claim je een route, of krijg je extra Destination Tickets,” zegt Ticket to Ride-auteur Alan R. Moon. “De spanning komt voort uit het gedwongen evenwicht tussen hebzucht – meer kaarten aan je hand toevoegen, en angst – een kritieke route verliezen aan een concurrent.”

Ticket to Ride gaat verder in de traditie van Days of Wonder’s grote bordspellen met illustraties van hoge kwaliteit en componenten zoals: een oversized bordkaart van Noord-Amerika, 225 op maat gemaakte treinwagons, 144 geïllustreerde kaarten en houten score markers.

Sinds de introductie en de daaropvolgende talrijke prijzen is Ticket to Ride de BoardGameGeek belichaming geworden van een “gateway game” — eenvoudig genoeg om het in een paar minuten te leren, en met genoeg actie en spanning om nieuwe spelers betrokken en in het spel te houden.

Aanvullende informatie

Beoordelingen van klanten