Pokemon, V Heroes Tins

De nieuwste Eeveelutions producten: Pokemon V Heroes Tins!

Pokemon V Heroes Tins Banner

Binnenkort kun je weer nieuwe Eeveelutions producten in huis hebben, want de Pokemon V Heroes Tins komen er aan! Deze tins draaien om Sylveon, Espeon en Umbreon die de laatste tijd niet meer zo in de spotlight hebben gestaan in de Pokemon TCG producten.

We zagen laatst de Vaporeon, Jolteon en Flareon VMAX Premium Collections en daarna ook de Glaceon en Leafeon VSTAR Special Collection Boxen en hoewel Sylveon ook nog de Dark Sylveon box kreeg bij de celebrations release hebben we al een tijdje geen producten meer gezien, voornamelijk van Espeon en Umbreon. Dit is dus hun moment om te shinen, want deze Pokemon V Heroes Tins zullen de moeite zijn! We hebben het hier over het uiterlijk van de tins, release datum, prijs en promo kaarten.

Pokemon V Heroes Tins: Umbreon!

Pokemon V Heroes Tins Umbreon

Laten we beginnen met de Umbreon Pokemon V Heroes Tins Op deze tin zien we nieuwe art van Umbreon gefocust op zijn doel met een mooie rood en groene achtergrond. In vergelijking met de Sylveon en Espeon Pokemon V Heroes Tins waar de kleur past bij de Pokemon is groen niet meteen een typerende kleur van Umbreon, maar toch past het. Mogelijk was dit een betere combinatie dan rood en geel, hoewel dat wel beter had gepast bij Umbreon.

Ook zien we het Pokemon TCG logo vanboven op de tin. Ondanks dat zijn deze Pokemon V Heroes Tins alsnog wel super cool en een must-have! In deze Pokemon V Heroes Tins krijg je een promo kaart van Umbreon, 4 booster packs en een code kaart voor de Pokemon TCG online! Deze tin komt uit op 8 april en kan gezamenlijk gekocht worden op Bescards met de andere 2 tins voor €74,95!

Pokemon V Heroes Tins: Espeon!

Pokemon V Heroes Tins Espeon

De tweede Pokemon V Heroes Tins set is die van Espeon, net zoals bij de Umbreon versie krijg je hier een promo kaart van Espeon, 4 booster packs en een code voor de Pokemon TCG online! In tegenstelling tot de Umbreon Pokemon V Heroes Tins past de paarse kleur al iets meer bij Espeon. We zien hier een combinatie van paars en groen verwijzend naar Espeon’s haar en de kleur in haar oren. Voor deze kleurrijke achtergrond zien we nieuwe art van Espeon waarin we Espeon zien rond wandelen op schattige wijze. En natuurlijk ook weer het Pokemon TCG logo op de bovenkant van de tin.

Ben jij ook een grote Espeon fan? Dan is deze tin wel echt een must-have voor jou! Deze promo kaart is een super schattige toevoeging voor je Pokemon TCG collectie en kun je niet missen! Deze tin komt uit op 8 april en kan gezamenlijk gekocht worden op Bescards met de andere 2 tins voor €74,95!

Pokemon V Heroes Tins: Sylveon!

Pokemon V Heroes Tins Sylveon

Als laatste en dit is mogelijk de schattigste van de drie! De Sylveon Pokemon V Heroes Tins! Qua kleuren combinatie vind ik dat deze tin het beste bij Sylveon past in vergelijking met die van Espeon en Umbreon. We zien de iconische roze en blauwe kleuren van Sylveon als achtergrond voor deze tin, opnieuw met een lijntjes en bolletjes patroon net zoals bij die van Espeon en Umbreon. En ook weer de nieuwe art van Sylveon op de voorgrond met het Pokemon TCG logo vanboven op de tin. Wat Sylveon hier zo schattig maakt is dat ze in de lucht springt alsof ze het beste van haarzelf laat zien in de Pokemon contest!

Hierin vind je ook weer de Sylveon promo kaart, 4 boosters en een code kaart voor de Pokemon TCG online. Als Sylveon fan kun je deze tin niet missen dus grijp je kans! Deze tin komt uit op 8 april en kan gezamenlijk gekocht worden op Bescards met de andere 2 tins voor €74,95!

Voor meer informatie over deze tins kun je ook terecht HIER op de site van bleedingcool.

Wil je deze tins graag pre-orderen? Klik dan zeker op de afbeeldingen of hieronder!