Pokemon Tin

Bij aanschaf van een pokemon tin of blik krijg je altijd de leukste cadeautjes. Je hebt veel voordelen zoals een extra muntje of extra Pokemon Booster Pack. Je hebt bij de metale pokemon tins 2 varianten. De mini tin en de V Tin. De mini tin bevat minimaal 2 booster packs (soms 3) terwijl de V tin minimaal 4 booster packs + 1 V kaart bevat. Ook bevatten beide in meeste gevallen een metalen munt!

Pokemon Crown Zenith Mini Tin Display (10x)

(12)

Uitverkocht

99,90

Pokemon Crown Zenith Mini Tin

(0)

Uitverkocht

9,99

Pokemon Tin

De Pokemon V Tin is een metalen blikje met daarin 4 booster packs en 1 promo kaart. De tin is ideaal voor de dagelijkse verzamelaar om zijn kaarten erin te verbergen. Er bestaan ook kleinere tins, ook wel de Mini Tins genoemd. Deze bevatten minimaal 2 Pokemon Booster Packs in plaats van 4.

Waarom een Pokemon Tin Kopen?

Een pokemon Tin is handig als kleinigheidje of als een cadeau voor je favoriete verzamelaar!  Deze Tin is puur gemaakt als kleinigheidje, ook bevatten de Tins geweldige artworks van bepaalde pokemons, die je natuurlijk allemaal kunt verzamelen!

Wil je toch voor iets groters? dan hebben voor de echte Pokemon verzamelaars onder ons de Pokemon Booster Box! Deze bevat namelijk geen 2 maar 36 pakjes! Dat staat dus gelijk aan 18 Pokemon Mini Tins!

Hoe dan ook ben je bij BES CARDS bij het juiste adres voor al je Pokemon Kaarten. Zoek je iets kleins of groots? bij ons ben je bij het juiste adres!