Pokemon, Stacking Tins

Pokemon Stacking Tins: Informatie en meer!

Pokemon Stacking Tins Banner

In deze blog hebben we het over de nieuwste tins die zullen uitkomen: de Pokemon Stacking Tins! Deze tins zijn anders dan gewone tins en je vraagt je waarschijnlijk af waarom? Lees dan zeker verder want hier hebben we het over alle informatie, release datum, het uiterlijk van de tins, pre-order, prijs, en meer!

Algemene informatie over de Pokemon Stacking Tins!

Deze tins zijn volledig nieuw en deze drie zijn de eerste uit de Pokemon Stacking Tins reeks. Er zullen in de toekomst ongetwijfeld nog Pokemon Stacking Tins uitkomen met andere Pokemon op, maar deze drie draaien om Decidueye, Electivire en Wishiwashi school form! Ben je fan van deze Pokemon of van de Pokemon die op de zijkant staan van deze tins dan is het zeker de moeite om er alvast te kopen om je Pokemon Stacking Tins collectie te vervolledigen en ze te blijven stapelen tot je een hode toren aan tins hebt! Super leuk, toch?

Decidueye Pokemon Stacking Tins.

Pokemon Stacking Tins Decidueye

De eerste van de drie Pokemon Stacking Tins waarover we het gaan hebben is de Decidueye versie. Deze versie is mooi groen met een bladeren en witte bloembladen patroon. De bovenkant heeft een meer gestileerd blader patroon en het Pokemon TCG logo. Op de voorkant van deze tin zien we Decidueye is een pose die hij zou kunnen maken tijdens een battle, zweef positie met vleugels en klauwen naar voor om zijn tegenstander te grijpen en de lucht in te trekken!

Op de zijkant zien we dan weer Eldegoss en Whimsicott heel schattig rondzweven en huppelen. Deze twee Pokemon staan er om bekend dat ze er zo schattig en zacht uitzien. Op de achterkant van de tin zien we Maganium ook weer in een zeer schattige pose, met mond open alsof ze net roept naar haar trainer!

Electivire Pokemon Stacking Tins.

Pokemon Stacking Tins Electivire

De tweede van de drie Pokemon Stacking Tins is de Electivire tin. Deze Pokemon Stacking Tin toont een gele achtergrond vol elektriciteit en kleine, zwarte lightning icoontjes. Het deksel van de tin toont deze lightning icoontjes in het licht geel met een donkerder gele achtergrond en natuurlijk het Pokemon TCG logo. Op de voorkant van de tin zien we Electivire in een vechtende pose, net zoals decidueye alsof hij midden in battle zit. Klaar om een thunder punch te geven aan zijn tegenstander!

Ash heeft het in de anime al vaak opgenomen tegen zijn rivalen met een Electivire. Dit zou wel eens de Electivire van Gary, Paul of Volkner uit de anime kunnen zijn! Op de zijkant van deze tin zien we ook nog een schattige Yamper die blij is om je te zien en op de andere zijde een Pikachu! Op de achterkant van de tin zien we een Manectric, wachtend op de move van zijn tegenstander vol geduld en precisie!

Wishiwashi school form Pokemon Stacking Tins.

Pokemon Stacking Tins Wishiwashi School Form

En last but not least hebben we ook de Wishiwashi school form Pokemon Stacking Tin, deze is dan weer speciaal voor de water-type liefhebbers! Op de voorkant zien we namelijk een hele school aan Wishiwashi die samen de school form vormen! In de anime zagen we dat als Wishiwashi samen werken ze dan deze enorme vis vormen die wel eens het einde van je reis op zee zou kunnen betekenen!

Wishiwashi school form pronkt op een mooie gestileerde water achtergrond, we zien golven, bollen en water-type icoontjes in mooie blauwe en witte kleuren. Het deksel toont de water-type icoontjes in lichtblauw op een donkerblauwe achtergrond, opnieuw met het Pokemon TCG logo. Op de zijkant zien we Chewtle klaar om zijn krachtige bite-aanval te gebruiken en op de andere kant een heel schattige Maril! Op de achterkant van deze Pokemon Stacking Tin staat er een super elegante Lapras, een fan-favorite!

Voor meer info over de vorige rechthoekige tins die in het verleden uitgebracht werden kun je HIER terecht in de blog van Pokebeach!

Wil je graag een of meerdere Pokemon Stacking Tins pre-orderen? Klik dan zeker op de Pokemon Stacking Tins afbeeldingen of hieronder!