Mini Tins, Pokemon

Super mooie mini tins: De nieuwe Pokemon Sinnoh Stars Mini Tins!

Pokemon Sinnoh Stars mini tins Banner

Er zijn al heel wat super coole mini tins sets uitgekomen en veel mensen kunnen deze sets niet missen in hun collectie! De nieuwste mini tin set, de Pokemon Sinnoh Stars Mini Tins set komt er aan! We kennen de vorige mini tins sets, waaronder de Kanto Power set, de Galar Power set, de Shining fates set, de Celebrations set, de Galar Pals set en de Kanto friends set, maar nu komt de nieuwste mini tins set uit en als je fan bent van deze sets EN van de Sinnoh generatie dan kun je de Pokemon Sinnoh Stars Mini Tins set niet missen, want op deze tins staan al je favoriete Sinnoh Pokemon!

In deze blog bespreken we release datum, pre-order, het uiterlijk van de artset, wat er in een tin zit en meer dus lees zeker verder!

Pokemon Sinnoh Stars Mini Tins: Algemene informatie.

Pokemon Sinnoh Stars mini tins

Net zoals altijd kun je de mini tins uit de Pokemon Sinnoh Stars Mini Tins set apart kopen of in display. Links zie je hoe zo’n display er uit ziet. Hierin zit de volledige artset en op die manier heb je dus alle tins gelijk in je collectie! Wil je ze dus allemaal? Dan is de display the way to go!

Het ziet ernaar uit dat deze mini tins set een uitbereiding is aan de Galar Pals set en Kanto friends set waarin de Starters uit die regio elks een plekje krijgen om te shinen op de tins samen met 2 all-time favorites van de fans op de andere 2 tins uit de artset. In dit geval is dat dus Piplup, Chimchar, Turtwig, Riolu en Munchlax!

Deze Pokemon Sinnoh Stars Mini Tins display set komt uit op 8 april, dezelfde dag als de Morpeko V-union Special Collection box! Je kan deze mini tins display set pre-orderen via Bescards voor €109,95!

In elke tin zitten 2 Pokemon TCG booster packs, 1 metallic Pokemon munt en een Pokemon art kaart! Op de voorkant van deze kaart zie je de art die op de voorkant van de mini-tin staat geïllustreerd door Naoki Saito en op de achterkant van de kaart info over de Pokemon waarrond de art draait! Een super leuk collector item dus!

Pokemon Sinnoh Stars Mini Tins: Artset.

Pokemon Sinnoh Stars mini tins Artset

Deze Pokemon Sinnoh Stars Mini Tins set draait dus volledig rond Sinnoh en dus staan de Sinnoh starter Pokemon op de voorkant van 3 tins. Op de andere 2 tins staan de fan favorite Munchlax en Riolu. Maar op elke tin vind je ook een easter egg naar nog andere favorietjes van de fans die de Pokemon op de voorkant vergezellen in een leuk vehaaltje!

De art van de mini tins is altijd geïllustreerd door Naoki Saito, een echte kunstenaar als het komt op het illustreren van Pokemon! Het leuke aan elke tin set is dat als je de tins naast elkaar legt je dan een volledig kunstwerkje ziet en de achtergrond vol bergen, heuvels en wolken van de tins zich aan elkaar binden. De Pokemon op de voorgrond geven een 3D gevoel als je ze aanraakt op de tins!

  • Piplup tin: Op de Piplup tin zien we hoe Piplup net uit het water springt een de rand van een meer en op het land een Mime Jr. die rond danst en Piplup aanmoedigd!
  • Turtwig tin: De turtwig tin toont ons hoe veel plezier Turtwig maakt tijdens het rondspringen in de weide naast het meer met op de achtergrond een Luxray die een oogje in het zeil houd!
  • Riolu tin: Riolu heeft besloten om mee met turtwig rond te springen vol vreugde en plezier. In de achtergrond zijn de Bidoof druk aan het werk om onderdelen te vinden voor hun dam!
  • Chimchar tin: En Chimchar staat natuurlijk altijd open voor een feestje en doet dus mee, gelukkiger dan ooit tevoren! Het ziet er wel naar uit dat Pachirisu het liever wel wat rustiger zou willen.
  • Munchlax tin: De laatste tin toont Munchlax die niet zo fanatiek mee plezier aan het maken is. Hij geniet liever van de berry die hij net gevonden heeft in het gras! Ook Drifloon vliegt liever naar een rustigere plek!

Voor meer info over de Pokemon Sinnoh Stars Mini Tins kun je HIER terecht op de site van Pokeguardian!

Wil je graag een Pokemon Sinnoh Stars Mini Tins display set pre-orderen, klik dan zeker op de afbeeldingen of hieronder!