Pokemon

Een nieuwe Sword en Shield set is op komst: Pokemon Silver Tempest!

Pokemon Silver Tempest Banner

Hoewel iedereen geduldig wacht op de gloednieuwe Pokemon TCG reeks die van start zal gaan bij de release van Pokemon Scarlet en Violet, met waarschijnlijk ook de gedeelde naam net zoals bij Sword en Shield, wilt Pokemon toch duidelijk de Sword en Shield reeks eindigen met een aantal knallers van sets. En de nieuwste set die uitkomt is zeker en vast zo een knaller: Pokemon Silver Tempest! Deze set zit boordevol prachtige kaarten: V-kaarten, VSTAR-kaarten en radiant-kaarten keren terug in deze set, dus lees zeker verder als jij ook benieuwd bent naar de producten en Pokemon die zullen terug komen in deze Pokemon Silver Tempest set!

Pokemon Silver Tempest mascottes!

De mascottes van deze Pokemon Silver Tempest set zijn pareltjes van Pokemon: Lugia, alolan Vulpix, Regieleki en Regidrago krijgen de spotlight! Lugia is uiteraard een all-time favorite van velen en ik ben er zeker van dat de fans enorm uitkijken naar hoe de nieuwste Lugia kaarten er uit zullen zien! Alolan Vulpix is ongetwijfeld ook een grote favoriet van veel mensen vanwege hoe enorm schattig dat ze er uit ziet!

Hoewel Lugia en alolan Vulpix al wel regelmatig in de spotlight hebben gestaan is dit de eerste keer voor Regieleki en Regidrago. Na hun debut in de DLC voor Pokemon Sword en Shield hebben we niet veel meer van ze gezien, maar bij deze heeft Pokemon dus besloten dat de Pokemon Silver Tempest set voor hun het ideale moment is om tevoorschijn te komen! Deze 4 Pokemon zullen dus ook shinen op de voorkant van alle boosters van Pokemon Silver Tempest!

Populaire Pokemon Silver Tempest producten!

Zoals iedereen al wel weet zijn de meest bekende Pokemon TCG producten de Booster Box en de Elite Trainer Box (ETB). De Elite Trainer Box is een mooie box met 1 van de set mascottes op de voorkant. Deze box gebruiken verzamelaars of Pokemon TCG spelers om hun kaarten mooi in op te bergen met de sleeves en binders die je in de ETB mee verkrijgt. Ook krijg je bij je ETB een heel pakje energie kaarten, dobbelstenen in de kleur van de set, een VSTAR token, conditie tokens, een kleine binder om je meest zeldzame kaarten in te presenteren en 8 booster packs van de Pokemon Silver Tempest set om je collectie mee aan te vullen.

Als je niet zo voor al deze extra’s bent dan heb je natuurlijk ook de boosterbox als optie. Deze box bevat 36 packs van de Pokemon Silver Tempest set die je gelijk kan open maken om je collectie mee aan te vullen. Je hebt buiten de bekende booster box ook de booster bundle als optie. Deze nieuwe box bevat 6 packs in plaats van 36 en is bedoeld voor de mensen die wat minder geld willen uitgeven of hun collectie bijna compleet hebben en nog maar een paar kaarten nodig hebben om te verzamelen.

Pokemon Silver Tempest blisters!

Veel mensen zijn ook fan van de blisters. Deze kartonnen verpakkingen bevatten leuke coins, promo kaarten en packs uit de Pokemon Silver Tempest set. Wat interessant is aan deze blisters is dat de kaarten die hier in zitten promo kaarten zijn. Dit betekend dat deze kaarten wel deel uit maken van de volledige set, maar niet in de packs te vinden zijn. Wil je dus een complete set? Dan zul je deze blisters moeten aankopen om de kaarten aan je Pokemon Silver Tempest collectie toe te voegen!

Deze keer hebben we single blisters met 1 pack in met hisuian Basculin en Cranidos als kaart. De tripple-blisters, met elks 3 booster packs in, hebben leuke Pikachu coins en hebben Togetic en Manaphy als promo kaart Pokemon. Als laatste heb je ook de evolution blisters. Deze blisters hebben een volledige evolutie-lijn aan promo kaarten met 1 booster pack ter beschikking. In deze Pokemon Silver Tempest set hebben de evolution blisters Magnezone en Gallade als promo kaart Pokemon.

Pokemon Silver Tempest Extra’s!

De wat minder populaire, maar alsnog zeer leuke, producten van elke set zijn de mini binder en de Build and Battle packs. De mini binder is bedoeld voor mensen die echt hun collectie van de Pokemon Silver Tempest set 100% volledig compleet willen. Wat is nou een betere manier om je set in te presenteren dan in de binder van de set zelf? Deze binder presenteert Lugia en alolan Vulpix, de 2 mascotte Pokemon op de voor en achterkant van deze binder.

Daar tegenover heb je ook de Pokemon Silver Tempest Build and Battle and Built and Battle Stadium pakketten. Deze 2 boxen bevatten kaarten en hulpmiddelen uit de Pokemon Silver Tempest set die je kunnen helpen met het spelen van de Pokemon TCG. De stadium box is een meer uitgebreide versie van de normale box, dus wil je de TCG volledig onder de knie krijgen via deze set, dan is dit de box voor jou!

Pokemon Silver Tempest V-kaarten!

We hebben alvast een prachtige line-up van kaarten ter beschikking en deze V-kaarten maken daar deel van uit! Hieronder zie je een aantal Japanse kaarten van de Pokemon die in de set tevoorschijn zullen komen als Engelse kaarten. Je merkt waarschijnlijk ook op dat alolan Vulpix hier tussen zit maar niet Lugia, Regieleki en Regidrago die ook mascotte Pokemon zijn van de Pokemon Silver Tempest set. Dit is omdat de Lugia, Regieleki en Regidrago kaarten nog niet bekend zijn! Ben je benieuwd naar deze kaarten? Dan is het dus ten zeerste aangeraden om NU al de set te pre-orderen en jezelf te laten verassen met deze kaarten!

Ursaluna, Serperior, Reshiram, Mawile, Magearna, Ho-oh en alolan Vupix krijgen in deze Pokemon Silver Tempest set dus een kans om te shinen als V-kaarten en er zitten er echt een paar pareltjes tussen qua art-style. De Ho-oh kaart is er 1 zoals we hem nog nooit eerder gezien hebben! Ook is er al een alolan Vulpix V alternate art kaart bekend!

Pokemon Silver Tempest VSTAR, Radiant en full-art Trainer kaarten!

De VSTAR kaarten zijn enorm bekend bij de Pokemon TCG fans en in deze Pokemon Silver Tempest set zullen Serperior, Mawile en alolan Vulpix terugkeren als VSTAR vorm. Deze kaarten kun je in de Pokemon TCG gebruiken om je V-kaarten nog krachtiger mee te maken. Ook zijn de radiant kaarten al een tijdje bekend en deze keer zullen Tsareena, Jirachi en Alakazam te zien zijn in hun shiny kleuren op deze prachtige glinsterende kaarten. Er is ook al 1 trainer bekend die zal verschijnen in full-art en rainbow vorm. Deze trainer staat bekend als de “Furisode Girl”.

We kunnen bij deze dus maar 1 ding aanraden en dat is om Pokemon Silver Tempest NU te gaan pre-orderen op de Bescards site! Klik HIER om een kijkje te nemen welke pre-orders er op dit moment beschikbaar zijn! En ben je benieuwd of er nog meer informatie beschikbaar is over deze set? Check dan zeker ook eens de officiële Pokemon site en klik HIER!