Pokemon, S9a Battle Region

Pokemon S9a Battle Region onthuld!

Pokemon S9a Battle Region Banner

De nieuwste Japanse Pokemon set is er: de Pokemon S9a Battle Region set! Deze set zal de tweede set zijn in het derde jaar van Pokemon Sword en Shield uitbereiding sets. Deze set zit boordevol nieuwe V kaarten, nieuwe VSTAR kaarten en nieuwe alternate art kaarten. Maar deze set zal ook een nieuwe soort Pokemon kaarten bevatten: de sparkling kaarten!

Deze gloednieuwe kaartensoort is extra speciaal omdat er hiervan maar 1 in je Pokemon TCG deck mag zitten. een beetje zoals de Gold Star kaarten uit vroegere sets dus. Wat maakt deze kaarten nu zo speciaal? Ten eerste zijn de sparkling Pokemon altijd shiny, je zult dus zien dat de Pokemon er op de kaarten anders zullen uitzien dan normaal doordat ze andere kleuren hebben. Ook hebben ze de “K” rarity, dit zorgt ervoor dat de Pokemon extra sterke moves en abilities hebben! In deze blog zullen we vooral laten zien hoe de set er uit ziet en wat deze set nu juist zo speciaal maakt. We nemen een kijkje naar alle full-art kaarten en naar de sparkling kaarten!

Pokemon S9a Battle Region Booster Box en Boosters!

De Boosterbox va deze Japanse Pokemon S9a Battle Region set geeft een vibrant vibe via de appelblauwzeegroene kleuren combinatie! Het is alsof we net de Hisui regio zijn binnengestapt en kennis maken met Hisuian Typhlosion, Hisuian Decidueye en Hisuian Samurott. Dit zijn de 3 nieuwste final starter evolutions van Cyndaquill, Rowlet en Oshawott. Deze Pokemon starters uit andere regio’s hebben zich aangepast aan de vroegere omgevingen van Sinnoh, wat voorheen Hisui heette en zijn daardoor in hun final evolutie volledig van kleur en uiterlijk veranderd! Deze Pokemon zullen samen met meerdere Hisui Pokemon en fan-favorite Sinnoh Pokemon zich in deze Pokemon S9a Battle Region set boosters bevinden!

Pokemon S9a Battle Region Sparkling kaarten!

Zoals eerder vermeld zullen er volledig nieuwe soorten kaarten zitten in de Pokemon S9a Battle Region set, deze kaarten zijn de sparkling kaarten! De Pokemon op deze kaarten zijn altijd shiny en hebben speciale abilities die je een enorme boost kunnen geven tijdens de Pokemon TCG, zolang je de kaart met de juiste ability toevoegt aan je deck die je deck op positieve wijze sterker maakt en hand in hand gaan met de andere Pokemon, items, trainers enzovoort in je deck. Deze kaarten zijn reverse holo met een gloednieuwe shine in het reverse-holo gedeelte. We zien namelijk een sterren patroon verschijnen in de shine van de kaart

We hebben hier in deze Pokemon S9a Battle Region set te maken met twee verschillende sparkling kaarten:

Sparkling Greninja
– Ability: Secret Asset: Je mag 1 keer tijdens je beurt een energy uit je hand in de discard stapel leggen en daarvoor in de plaats 2 andere kaarten uit je deck nemen.
– WWC Moonlight Shuriken: Leg 2 energy van deze Pokemon in de discard stapel en doe 90 damage op 2 Pokemon van je tegenstander. (mag dus ook op de bench).

Sparkling Hawlucha
– Ability: Big Match: Zolang deze Pokemon op je bench ligt doen al je Pokemon 30 meer damage tegen Pokemon VMAX.
– FC Spin Attack: Doet 50 damage tegen je tegenstander.

Pokemon S9a Battle Region V kaarten!

In de Pokemon S9a Battle Region set zitten er ook heel wat Pokemon V kaarten. De alternate art kaarten niet meegerekend zullen dit de V kaarten zijn die we kunnen vinden:
Hisuian Decidueye.
Hisuian Samurott.
Hisuian Typhlosion.
Garchomp.
Starmie.
Virizion.

Pokemon S9a Battle Region VSTAR kaarten!

De VSTAR kaarten draaien volledig rond de Hisuian starter Pokemon uit Pokemon legends Arceus:
Hisuian Decidueye.
Hisuian Samurott.
Hisuian Typhlosion.

Pokemon S9a Battle Region Alternate Art kaarten!

En ten slotte de Alternate art kaarten die er prachtig uitzien in deze set. Net zoals bij de vorige alternate art kaarten merken we dat we te maken hebben met de Pokemon van bekende trainers uit de games.
Alternate art chandelure zien we naast Elite Four Shauntal.
Alternate art Garchomp zien we naast Champion Cynthia.
Alternate art Kleavor zien we naast Warden Lian.
Alternate art Starmie zien we naast Gym Leader Misty.
Alternate art Wyrdeer zien we naast Warden Mai.

Kleavor en Wyrdeer zijn nieuwe Pokemon uit de Pokemon legends Arceus game, Kleavor evolueert van Scyther en Wyrdeer evolueert van Stantler. Scyther en Stantler zijn alle twee Pokemon uit oudere generaties. Scyther uit generatie 1 en Stantler uit generatie 2.

Voor een grotere lijst met alle kaarten uit de Pokemon S9a Battle Region set, klik zeker HIER en neem een kijkje op de Pokellector site!

Interesse in het pre-orderen van een Pokemon S9a Battle Region Booster box? Klik dan zeker hieronder voor meer informatie!