Pokemon, Pikachu V Box

De nieuwste Pokemon Pikachu V Box: DE Pikachu box van het jaar!

Pokemon Pikachu V Box Banner

Elk jaar kunnen we een nieuwe Pikachu box verwachten en dit jaar is dat de Pokemon Pikachu V Box! Deze box ziet er extreem electrifying uit! Want Pikachu komt terug in deze box die er extra sparkly uit ziet! In deze blog vind je alle info die je moet weten over deze box en waarom jij deze box in huis MOET nemen! Ben je ook een Mimikyu fan? Dan is deze blog mogelijk ook interessant voor jou!

Pokemon Pikachu V Box informatie!

Pokemon pikachu V Box

Bij het bekijken van deze Pokemon Pikachu V Box krijg je gelijk zin om het te kopen, want de layout van de box is volledig Pikachu thema! We zien wat er in de box zit omringt door elektriciteit en meer. De bovenkant van de box toont elektriciteit op een blauwe achtergrond alsof Pikachu net een thundershock aanval doet! Op de blauwe achtergrond zien we ook het Pokemon TCG logo.

Vanonder zien we een mooie cutout in de box in de vorm van bliksem wat meer nadruk legt op de producten vanbinnen en daaronder het Pokemon Pikachu V Box logo en icoontje. Dit zien we ook op de zijkant en op de achterkant van de box lezen we de tekst in een super coole V layout:

“Have a Lightning Blast—with Pikachu V!
Full of electrifying spirit, Pikachu V enters the battlefield with the tenacity to take on even the mightiest of Pokémon! This determined Pokémon V is ready to join your deck as a playable foil promo card, and you’ll find more fun cards in a trio of Pokémon TCG booster packs!”

In deze Pokemon Pikachu V Box vind je een holo Mimikyu kaart, een Pikachu V promo kaart, een Pikachu V Jumbo kaart, 4 booster packs en een code voor de Pokemon TCG online! De box komt uit op 25 maart en staat voor €24,95 te koop op Bescards!

Pikachu V Promo Kaart!

Pokemon Pikachu V Box Pikachu Card

Hier zien we de Pikachu V promo / jumbo kaart in volle pracht. De kaart toont 3D art van Pikachu met een cirkel van bliksem rond Pikachu, klaar om elk moment thunder shock af te vuren! Achter Pikachu zien we een super rustgevende omgeving van wolken en grasland, deze Pikachu beschermd zichzelf misschien tegen een trainer die hem probeert te vangen of misschien is het al een gevangen Pikachu die samen met zijn trainer een andere trainer tegen kwam en nu vol in battle zit!

Deze Pikachu V promo kaart is zeer pittig in de Pokemon TCG, want de Lightning Blast aanval doet 100 damage! Je kan de aanval dan nog 120 meer damage laten doen door alle lightning energies af te nemen. Als je Pikachu de volgende ronde kan inwisselen met via een switch kaart dan kan je deze aanval terug opladen op de bench terwijl een andere Pokemon kaart het werk even over neemt! Op die manier kun je de Lightning Blast aanval 220 damage laten doen op momenten waarin het jou uitkomt! Je tegenstander ziet deze strategie nooit aankomen!

Deze Pikachu heeft een x2 weakness tegen fighting types. Als je tegenstander zich specialiseert in fighting types kun je dus best even een andere Pokemon inzetten.

Mimikyu Holo Kaart!

Pokemon Pikachu V Box Mimikyu Card

Deze Mimikyu kaart zit speciaal in de box om voor Pikachu even een stokje te steken, want Pikachu is volgens Mimikyu niet altijd even schattig als iedereen denkt! Voor de Mimikyu fans zit dan ook deze kaart in de Pokemon Pikachu V Box en deze kaart is specialer dan je denkt!

Deze Mimikyu kaart komt ookspronkelijk uit de darkness ablaze set als kaart nummer 81 uit de set. Deze zal nu dus opnieuw verschijnen in holo vorm, speciaal voor de Mimikyu fans!

Wil je graag wat meer info over de Pokemon Pikachu V Box? Neem dan zeker een kijkje HIER bij Pokebeach!

Wil je graag de Pokemon Pikachu V Box pre-orderen? Klik dan zeker op de afbeeldingen of hieronder!