Pokemon Paradox Rift Premium Checklane Blister – Hydreigon

  • Hydreigon kaart + 2 extra
  • Elk boosterpack bevat 10 kaarten en 1 Basic Energy. Kaarten verschillen per pack.

6,99

Beschikbaar over
(days) dagen

ELKE bestelling die een vooruitbesteld artikel bevat, wordt vastgehouden totdat alle artikelen samen kunnen worden verzonden. Houd hier rekening mee als je een bestelling plaatst met zowel artikelen die op voorraad zijn als artikelen die je al hebt besteld.

  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig afrekenen

Veilig afrekenen:

Vaak samen gekocht

6,99
3,95
1,50
12,44
For 3 items

Beschrijving

Pokemon Paradox Rift Premium Checklane Blister – Hydreigon

Duik in de wolken en verken een land dat ongebonden lijkt door de tijd! Met woeste aanvallen verschijnen Ancient Pokémon als Roaring Moon ex en Sandy Shocks ex naast kunstmatige Future Pokémon als Iron Valiant ex en Iron Hands ex. Ondertussen worden Garchomp ex, Mewtwo ex en anderen Terastallize en krijgen ze nieuwe types, terwijl Armarouge ex, Gholdengo ex en andere Pokémon ex zich in de strijd mengen. Er staat je avontuur te wachten als tijdlijnen botsen in de uitbreiding Pokémon TCG: Scarlet & Violet-Paradox Rift!
Doe mee met de nieuwste Pokémon TCG-actie met een geweldig boosterpack, drie promokaarten met een volledige Evolution-keten van het Psychic-type Tinkaton of het Darkness-type Hydreigon, en een coole Pikachu metallic munt en een codekaart voor Pokémon TCG Online!

 

Product info

Algemeen

Merk

Set

Paradox Rift

Product

Blister

Taal

Beoordelingen van klanten