Pokemon, Morpeko V-union Special Collection

De schattigste V-union: Pokemon Morpeko V-union Special Collection!

pokemon morpeko v-union special collection box banner

Pokemon Morpeko V-union Special Collection: Er zijn nog niet veel V-union boxen uitgekomen. Een tijdje geleden kwamen de Mewtwo, Zacian en Greninja V-union Spacial Collections uit en kort daarna ook de Pikachu V-union Special Collection bij de release van Celebrations. Als daar nog niet jou favoriete Pokemon bij zat dan heb je nu nog een kans, want de nieuwste V-union box is de Pokemon Morpeko V-union Special Collection!

Deze box zit boordevol Morpeko, dus als je Morpeko super schattig vond bij de Sword en Shield games release, dan moet je deze simpel weg in huis nemen en zeker deze blog verder lezen, want we gaan het hier hebben over de Pokemon Morpeko V-union Special Collection zelf, alles wat er in zit en wat V-union nu precies in houd!

Pokemon Morpeko V-union Special Collection informatie.

pokemon morpeko v-union special collection box

Het uiterlijk van de Pokemon Morpeko V-union Special Collection box ziet er super uit en is helemaal in thema van Morpeko. Op de voorkant zien we Morpeko zwaaien met ernaast het Pokemon Morpeko V-union Special Collection logo en vanboven op de box het Pokemon TCG logo. We zien dat deze box ook niet enkel draait om Morpeko maar ook de bekende move van Morpeko: aura wheel, of zoals het op de V-union kaarten noemt: burst wheel! Aura wheel is een aanval die werd geïntroduceerd in de Sword en Shield games, een move speciaal voor Morpeko. De binnenkant van de box is omgeven door het aura-effect van deze aanval! Op de achterkant van de box vinden we de tekst:

“Serve up a big buffet of attacks – with Morpeko V-union!
Feisty little Morpeko makes a big impression as a Pokémon V-UNION! With help from Professor
Burnet, you can assemble Morpeko V-UNION and its smorgasbord of attacks that let you gobble up
Energy and other useful cards, and then aim for victory with massive amounts of damage! You also get
an oversize card for display, plus a handful of Pokémon TCG booster packs containing more surprises.”

pokemon morpeko v-union special collection box burnet

In de box vinden we natuurlijk de super mooie V-union kaarten, zowel in jumbo kaart vorm als in 4-delige vorm om te gebruiken in de TCG, samen met een trainer supporter kaart van Professor Burnet. Ook zullen er 4 boosters in de box zitten en een code kaart voor de Pokemon TCG online! Deze Pokemon Morpeko V-union Special Collection kun je nu pre-orderen voor €34,95 bij Bescards en komt uit op 8 april!

pokemon morpeko v-union special collection box cards

Links zien we hoe de Morpeko V-union kaarten er naast elkaar zullen uit zien. We zien hier wel de Japanse versie omdat in Japan deze kaarten al zijn uitgebracht. In de box die je kan pre-orderen bij Bescards krijg je uiteraard de Engelse versie! Je vraagt je nu misschien af waarom dat deze artwork opgesplitst werd in 4 kaarten? Dat is het hele ding van de V-union! Deze kaarten mag je gebruiken in de Pokemon TCG en zouden wel eens je winst kunnen betekenen als je ze op de juiste manier gebruikt.

Als je deze kaarten in je deck steekt is het de bedoeling dat je ze alle 4 zo snel mogelijk pulled! Dit doe je bijvoorbeeld door veel kaarten in je deck te steken die je extra kaarten laten trekken tijdens je beurt, zoals de Hau, Tierno of Cheren trainer kaarten bijvoorbeeld. Met een beetje geluk trek je dan snel achter elkaar de Morpeko V-union kaarten die je dan aan elkaar kan vast maken en eens de 4 kaarten aan elkaar vast hangen kun je de 4 super krachtige moves gebruiken die op de V-union kaart staan! Morpeko heeft in tegenstelling tot gewone V kaarten ook veel meer HP: de volle 310!

Voor meer info over de Pokemon Morpeko V-union Special Collection kun je HIER terecht op de site van Pokeguardian.

Wil je graag een Pokemon Morpeko V-union Special Collection pre-orderen? Klik dan zeker op 1 van de afbeeldingen of hieronder!