Lost Origin, Pokemon

De nieuwste set, Pokemon Lost Origin, verschijnt vanuit The Distortion World op 9 september!

Pokemon Lost Origin Banner English

Na de geweldige Pokemon GO set kunnen we al direct terug een nieuwe geweldige set verwachten, de Pokemon Lost Origin set! Deze set zit boordevol nieuwe producten die we in deze blog eens gaan bekijken. Het thema van deze set is the distortion world, de plek waar de Pokemon Giratina wacht op zijn kans om wraak te nemen op “The original one”, de Pokemon Arceus! Giratina werd, net zoals Palkia en Dialga gecreëerd door Arceus en hoewel Palkia, heerser over tijd en Dialga heerser over ruimte zich redelijk goed aan de regels konden houden, kon Giratina dat niet.

Giratina is de heerser over materie en antimaterie, maar ging hier niet mee om zoals Arceus had gehoopt, Giratina koos ervoor om chaos te creëren met zijn materie en antimaterie krachten. Arceus besloot dus Giratina te verbannen naar the distortion world waar Giratina nu wacht op het perfecte moment om wraak te nemen op Arceus! Lees dus zeker verder als je alle nieuwste nieuwtjes wilt te weten komen over de Pokemon Lost Origin set: de set vol Sinnoh, distortion world en Giratina!

Pokemon Lost Origin: Booster pack art!

Zoals eerder vermeld draait deze set vooral over Giratina, heerser over materie en antimaterie! Maar toch zullen er nog heel wat andere Pokemon zijn in deze set die een plekje in de spotlight zullen krijgen, voornamelijk Enamorus, radiant Gardevoir en Hisuian Zoruark krijgen geweldig mooie art op de boosterpacks van deze set. We kunnen er dus vanuit gaan dat al deze Pokemon een prachtige kaart zullen krijgen die samengaat met hun art op de boosters! Dit is dus zeker iets om naar uit te kijken in de nieuwe Pokemon Lost Origin set!

Pokemon Lost Origin producten, nu te pre-orderen bij Bescards!

Pokemon Lost Origin Elite Trainer Box Inside

Bij Bescards kun je alvast 2 geweldige producten pre-orderen: De Booster Box en de Elite Trainer Box (ETB)! De Pokemon Lost Origin Booster Box bevat 36 packs vol prachtige kaarten uit deze nieuwe set. Wil je liever wat extra dan enkel kaarten, dan heb je ook de ETB beschikbaar!

In de Pokemon Lost Origin ETB vind je zoals gewoonlijk 8 packs, sleeves met dit keer prachtige art van Giratina, dobbelstenen, tokens, een pak energies, een player’s guide voor deze set en 4 dividers om je kaarten mooi mee te kunnen opbergen en organiseren in de doos van de ETB, ook weer met Giratina op de voorkant! Geweldig!

Andere Pokemon Lost Origin producten!

Om te beginnen nemen we ook even een kijkje naar de andere producten die beschikbaar zijn voor deze set. We hebben als eerste een aantal prachtige blisters. Deze staan er om bekend dat ze minder boosters bevatten, maar wel een one-of-a-kind kaart bevatten die niet in de boosters te vinden is, maar wel deel uitmaakt van de set! Wil je je hele Pokemon Lost Origin set dus compleet? Dan zul je de kaarten in de blisters ook moeten bemachtigen!

De 1-pack 1 card blisters hebben een Croagunk en Scorbunny thema en de 1-pack 3 card blisters hebben De evolutie-lijn van Infernape en Torterra als thema!Ook hebben we de iets grotere blisters met 3 packs, deze hebben Regigigas en Weavile als thema in de Pokemon Lost Origin set!

Als tweede hebben we ook de bekende Build and Battle en Build and Battle Stadium boxen. Deze boxen zijn meer bedoeld voor de mensen die voornamelijk een grote interesse hebben in de Pokemon TCG. Deze boxen zitten namelijk boordevol handige spullen die je nodig hebt om de TCG mee te spelen, samen met een vooraf klaargemaakte deck vol kaarten uit de Pokemon Lost Origin set!

De mini Portfolio uit deze set is super handig om je set mee te completen! Als je een volledige Pokemon Lost Origin set wilt verzamelen dan is het enkel logisch om dit in de mini potfolio uit de set te doen met prachtige art uit de set, in dit geval Giratina en Hisuian Zoruark.

Als laatste hebben we ook de zeldzame ETB uit de officiele site van Pokemon, dit is de Pokemon Center Elite Trainer Box uit de Pokemon Lost Origin set! Deze ETB bevat alles dat de normale ETB ook heeft, maar met een paar extra’s. In dit geval krijg je er een Giratina pin, Giratina coin en twee extra packs bij, uiteraard is deze ETB dus ook wat duurder dan de standaard ETB uit Pokemon Lost Origin!

Als laatste hebben we iets gloednieuw sinds deze set! Voor de mensen die de boosterboxen te duur en te veel vinden en de extra’s uit de ETB overbodig vinden is er nu de nieuwe Pokemon Lost Origin Booster Bundle! Deze bundel bevat 6 boosters en 4 leuke promo kaartjes! Deze kaarten zitten dus ook weer niet in de boosters en zijn one-of-a-kind!

Ben jij overtuigd en wil je dolgraag de nieuwe set verzamelen? Aarzel dan niet om een pre-order te plaatsen op Bescards! Voor meer info over de set: klik HIER en neem een kijkje op de officiele Pokemon site!

Ben je benieuwd welke kaarten er in deze set zullen voorkomen? Bekijk dan zeker ook de volgende blog over de Japanse Pokemon Lost Origin set producten en kaarten!