Fusion Strike, Pokemon

Alle amazing info die je moet weten over de Pokemon Fusion Strike set!

Pokemon Fusion Strike Mew Art

De nieuwe set is uit: Pokemon Fusion Strike! Een set waar velen op zaten te wachten! Toen de set werd aangekondigd waren veel mensen al snel heel opgewonden over wat we te zien kregen. Wil jij weten wat er je in deze set te wachten staat, welke producten je kunt kopen en welke Pokemon je in de set kunt verwachten? Lees dan zeker verder, want hier vind je alle informatie over Pokemon Fusion Strike!

Pokemon Fusion Strike boosterbox, boosters en info.

In deze set genaamd Pokemon Fusion Strike komen we heel wat mooie kunst stukken tegen die mooi gepresenteerd staan op de boosters. Met in de hoofdrol voor deze set: Mew! Heel deze set draait om mew, maar natuurlijk krijgen andere Pokemon ook een mooi plaatsje op de boosters en kaarten. Op de boosterbox daarentegen vinden we op de voorkant een mooie afbeelding van mew. Omringd door witte, roze en blauwe lijnen vliegt mew elegant door de lucht in deze nieuwe set!

In deze set vinden we in totaal meer dan 260 kaarten waaronder 20 gloednieuwe Pokemon V kaarten en 8 enorme Pokemon VMAX kaarten! In deze set vinden we gloed nieuwe Single Strike en Rapid Strike kaarten terug die we eerder al vonden in de Battle Styles expansie van Pokemon. Maar buiten deze speciale kaarten hebben we nu ook Fusion Strike kaarten! Dit zijn Pokemon kaarten met de Fusion Strike kracht waarvan er meer dan 20 zullen verschijnen in deze set! Ook zullen er 20 nieuwe trainer kaarten aanwezig zijn en een nieuwe special energy kaart! Bekijk alle info HIER op de officiële site van Pokemon!

In de boosterbox van Pokemon Fusion Strike vinden we 36 boosters, elks met de geweldige art op van Mew, Boltund, Gengar en Genesect! De boosters worden natuurlijk ook apart verkocht in een kartonnen hoes voor extra bescherming van je kaarten.

Interesse in het kopen van de Battle Styles set? Koop het op www.www.bescards.nl/pokemon-battle-styles/

Pokemon Fusion Strike blisters.

De blisters Van Pokemon Fusion Strike kun je zeker niet missen! Zoals gewoonlijk hebben we te maken met 3 soorten elks met andere kaarten en coins. Van elke variant zijn er 2 verschillende. Laten we beginnen bij de 3-pack die, zoals de naam het zegt, 3 packs bevat. De eerste versie heeft een schattige Eevee promo kaart en een coin en de tweede versie heeft uiteraard ook een coin maar wel met de elegante Espeon promo kaart!

De checklane blisters heb je in twee soorten. De eerste bevat een alleenstaande kaart en de tweede bevat een evolution chain die je per direct aan je Pokemon TCG decks kan toevoegen. De blisters met de alleenstaande kaarten bevatten elks een coin en in de eerste vinden we een Tepig Single Strike promo kaart en in de andere een Blitzle Rapid Strike promo kaart. In de blisters met evolution chain vinden we daarentegen ook weer een coin, maar dan wel met de Rowlet, Dartrix, Decidueye evolution promo kaarten of de Scorbunny, Raboot, Cinderace evolution kaarten!

Let wel op! Want de coins in de afbeeldingen kunnen afwijken van de coins die je daadwerkelijk krijgt in je blisters. Deze coins zijn namelijk de Battle Styles coins die als voorbeeld zijn toegevoegd aan deze afbeeldingen.

Pokemon Fusion Strike Elite Trainer Boxen.

De Elite Trainer Boxen (ETB) zijn terug en ze zijn beter dan ooit tevoren! Ze zien er prachtig uit met de populaire Mew op de voorkant! De standaard ETB heeft een mooie paarse gloed met blauwe details op de achtergrond. Deze ETB zou wel eens de mooiste box kunnen zijn uit alle Sword en Shield sets met donkerblauwe/roze sleeves van Mew en donkerblauwe/lichtblauwe deviders.

Deze sleeves kun je gebruiken om je kaarten te beschermen tegen scheurtjes, krasjes en dergelijke en de deviders kun je gebruiken om je kaarten veilig te organiseren in de box van de ETB! Dat is natuurlijk niet alles want in de standaard ETB kun je ook 8 boosters vinden, energy kaarten vinden, een TCG booklet, een Pokemon Fusion Strike info boekje, 2 condition markers, 6 damage dice en 1 speciale Pokemon Fusion Strike dice.

Ook is er een speciale Pokemon Center ETB beschikbaar met een blauwe wave achtergrond. In deze ETB zitten er extra sleeves van Genesect, 2 extra boosters EN een zeldzame coin van Mew!

Pokemon Fusion Strike Build and Battle (Stadium) en mini portfolio.

De Build and Battle is ook weer beschikbaar in de Pokemon Fusion Strike producten set! Met de standaard editie kun je tegen iemand anders spelen. Wil je met twee het Pokemon Fusion Strike Build and Battle deck spelen? Dan kun je beter voor de Build and Battle Stadium versie gaan! De standaard editie bevat een klaar gemaakt deck om de tcg mee te spelen, bestaande uit 40 kaarten, inclusief 1 van de 4 speciale holo promo kaarten. Je kan dit deck verder uitbreiden met de 4 booster packs die je erbij krijgt! Ook krijg je een code voor de Pokemon tcg online.

In de Stadium editie krijg je wat er in de standaard editie zit maar dan twee keer! Bestaande uit twee klaar gemaakte decks met elks 40 kaarten waaronder 1 van de 4 holo promo kaarten, elks 4 boosters met daarboven op nog eens een extra 4 boosters (12 in totaal dus), 121 energy kaarten, 6 damage dobbelstenen, 1 competitie legale coin, 2 acryl condition markers en een collectors doos! Een hele boterham dus. Als je pas begint met de tcg of je tcg collectie wilt aanvullen dan zijn dit de opties voor jou!

Ook zal er bij release van deze set een mini portfolio uitkomen waar je al je kaarten veilig in kan bewaren!

De 10 mooiste kaarten uit de Pokemon Fusion Strike set!

In deze set zitten er een aantal prachtige V en VMAX kaarten en net zoals in elke set hebben we de standaard V en VMAX kaarten, maar ook de alternate art V en VMAX kaarten! Deze alternate art kaarten zijn the way to go en al zeker in de Pokemon Fusion Strike set! De mooiste 10 kaarten uit de set hebben we hier even voor jullie op een rijtje!

10. Cinderace VMAX – Deze kaart vertoont het snelle konijn in zijn voetbal glorie! Met een gigantische vuurbal mag je hem in zijn VMAX versie zeker niet onderschatten! De G-MAX fireball aanval doet 230 damage wat niet niks is en de kaart heeft een HP van 320.

9. Inteleon VMAX – Inteleon is een water type hagedis gespecialiseerd in snipen! Met zijn handgeweer wacht hij in zijn VMAX versie af op het perfecte schot. Via de Double Gunner ability kun je je tegenstanders benched Pokemon aanvallen via een water energy en de G-MAX Spiral aanval doet 70 damage of 140 damage als je een water energy terug in je hand steekt! De Inteleon VMAX heeft een HP van 320!

8. Genesect V – Genesect V is een steel type kaart die je in je deck moet hebben als je veel kaarten in je deck hebt met de Fusion Strike kracht! Je kan namelijk zijn Fusion Strike system ability gebruiken om evenveel kaarten in je hand te hebben als dat je Fusion Strike kracht kaarten in play hebt. Deze kaart heeft ook de Techno Blast aanval die de volle 210 damage doet en heeft een HP van 190!

7. Sandaconda V – Sandaconda slaapt in deze chille kaart, maar vergis je niet, want deze fighting type kaart kan uit een gevaarlijke bocht komen met zijn Wall Of Sand ability. Deze is heel handig in de TCG aangezien het de aanvallen van je tegenstanders standaard met 30 damage verminderd! Sandaconda heeft ook de Land Crush aanval en deze doet 140 damage. De kaart heeft een HP van 220!

6. Espeon VMAX – Sandaconda is niet de enige die ligt te slapen in deze set, Espeon moet ook even bekomen van alle VMAX kracht die deze pokemon bezit! Omdat deze pokemon al lekker aan het slapen is kunnen er geen conditions (poisoned, asleep, paralyzed, enz) aan deze Pokemon gegeven worden door middel van de Solar Revelation ability zolang er een energy op deze Pokemon aanwezig is! De Max Mindstorm aanval doet 60 damage keer de hoeveelheid energy’s op deze Pokemon en heeft een HP van 310!

5. Mew V – Mew is de mascotte in deze set en dat zie je duidelijk in de mooie Mew kaarten! In deze kaart zien we mew paraderen met in een parade van Pokemon omgeven door confetti, want een feestelijke kaart! Op deze kaart zien we ook andere Pokemon verschijnen. Mew heeft twee aanvallen Energy Mix waarmee je een energy aan een Pokemon mag geven met de Fusion Strike kracht en Psychic Leap die 70 damage doet en je de optie geeft Mew terug te trekken in je deck. Mew V heeft een HP van 180.

4. Celebi V – Celebi zweeft lekker rond de bomen in deze griezelige omgeving! Met de krachten van Celebi krijgen de verdorde bomen terug blaadjes en vreugde en hopelijk zal deze omgeving snel weer vol gezelligheid zitten! Celebi V heeft twee aanvallen waaronder Leaflet Dance waarmee je zoveel gras energy’s aan je Pokemon mag geven als je wilt. Heel handig voor een gras deck! En ook de aanval Slash Back waarmee je 60 damage doet en verplicht Celebi moet terug trekken in je bench. Celebi V heeft 190 HP.

3. Flaaffy – Deze elektrische Pokemon is de gold kaart van deze set! Als je een fan bent van de Mareep evolution chain dan MOET je deze prachtige kaart bemachtigen. De gouden kaarten zijn altijd veel mooier in het echte leven dan op foto dus onderschat deze kaart zeker niet! Met de Dynamotor ability kun je een extra electric energy aan je pokemon gevenen met de Electro Ball aanval doe je 50 damage. Flaaffy heeft 90 HP.

2. Gengar VMAX – Deze Gengar heeft de Single Strike kracht en is de Pokemon die je moet hebben in je Single Strike deck! Hij zuigt alle voorwerpen in zijn omgeving op waardoor niets meer overblijft als Gengar terug overschakelt naar zijn normale vorm. Als je met zekerheid weet dat je tegenstander veel Pokemon V en Pokemon GX in zijn of haar deck gebruikt dan doet de Fear and Panic aanval 120 damage in plaats van de standaard 60 damage! De G-MAX Swallow Up aanval doet de volle 250 damage, maar zorgt er wel voor dat Gengar tijdens de volgende beurt niet meer kan aanvallen. Gengar VMAX heeft 320 HP.

1. Mew VMAX – Deze kaart is de prachtkaart van de set! We zien hier een gigantische Mew die met psychische krachten het leven van elke voorbijganger dwars zit! Auto’s, bussen en gebouwen worden allemaal door elkaar gedraaid rondom Mew’s lichaam! En dat omdat Mew gewoon wat speelvriendjes zoekt! Met de Cross Fusion Strike kun je eender welke aanval van je benched Pokemon gebruiken als Mew’s aanval! Niet enkel dat want de Max Miracle aanval doet 130 damage! Mew VMAX heeft een HP van 310!


Bekijk een volledige card list HIER op de Pokellector site!

Voor het kopen van Pokemon Fusion strike producten kun je terecht op www.www.bescards.nl/pokemon-fusion-strike/ !