Pokemon Climax VMAX, Pokemon

Pokemon Climax VMAX release info!

Artwork Pokemon Climax VMAX

Op 3 december komt de nieuwe Japanse Pokemon Climax VMAX set uit waar velen naar uit kijken! Deze set zit boordevol prachtige kaarten die een verzamelaar simpelweg niet kan missen! Je krijgt de kans om bepaalde kaarten uit vorige sets toch nog te pullen als je dat nog niet gelukt is met de reprints die in deze set zullen uitkomen. Maar dat is niet waarvoor de meeste mensen deze set zullen kopen! De Pokemon Climax VMAX set zit namelijk vol met speciale rare en super-rare character kaarten die de ogen open trekken. De art op deze kaarten is ongelofelijk en maakt deze set een must-have onder de verzamelaars!

Eerst even wat algemene informatie over de VMAX Climax.

De set komt dus op 3 december uit in Japan en zo’n 5500 yen kosten, wat rond de 50 euro is. In de boosterbox zitten 10 pakjes en in elke pakje zitten 11 kaarten. In de set zitten er meer dan 180 kaarten dus dat word pullen geblazen! In elk pakje zal ongetwijfeld een energie kaart te pullen zijn, maar je zult er ook leuke trainer en Pokemon kaarten in vinden.

Deze set is nog niet eens uit en is gelijk al ongelofelijk populair! De pre-orders zijn overal uitverkocht dus als je nog eens boosterbox wilt pre-orderen wees dan snel en hou de Bescards site zeker in het oog! Deze set blijkt namelijk al populairder te zijn dan de 25th anniversary set! Benieuwd wanneer er een nieuwe voorraad beschikbaar zal zijn? Klik dan HIER en schrijf je in om een mail te ontvangen over de beschikbaarheden.

Terugkerende kaarten in Pokemon Climax VMAX!

In de set zullen er dus heel wat kaarten terug komen en dat is iets waar veel mensen op staan te wachten! Op die manier krijgen velen een extra kans om bijvoorbeeld de Pikachu VMAX kaart te bemachtigen. Omdat er meer zeldzamere kaarten met speciale art te vinden zullen zijn lijkt de kans toch wat groter om zo een Pikachu VMAX te pullen en de populariteit van deze kaart zal in de Pokemon Climax VMAX set niet snel dalen!

Ook zullen er nog andere reprints in de Pokemon Climax VMAX set zitten zoals de Zamazenta V uit de eerste Sword en Shield set, maar ook de Blaziken V, Ice Rider Calyrex VMAX en Shadow Rider Calyrex VMAX uit de Chilling Reign set en de Urshifu Rapid Strike VMAX en Urshifu Single Strike VMAX uit de Battle Styles set zullen terug verschijnen!

Ook zal er een nieuwe Rayquaza VMAX kaart gepulled kunnen worden uit de Pokemon Climax VMAX set! Deze kaart lijkt wel uit de Evolving Skies set te komen, maar is toch net niet hetzelfde als de Rayquaza kaarten die in deze set te vinden zijn. Deze rayquaza heeft dus wel dezelfde stijl, maar is eigenlijk een nieuwe kaart!

De gloednieuwe Rare en Super-Rare Character kaarten in de Pokemon Climax VMAX set!

Het hoogtepunt uit deze set zullen ongetwijfeld de Rare en Super-Rare Character kaarten zijn! Deze kaarten zijn uiteraard wel de zeldzaamste kaarten in de set maar zijn buitengewoon prachtig. Elke kaart heeft een andere art stijl, maar wat ze wel allemaal gemeen hebben is dat op elke kaart niet enkel de Pokemon op de kaart staat, maar ook de trainer van de Pokemon! Dat is dus wat deze kaarten zo speciaal en populair zal maken.

De kaarten die al bekend zijn staan hieronder afgebeeld: Alcremie, Ariados, Blaziken V, Blissey V, Dusknoir, Eevee, Flaaffy, Flapple, Gardevoir, Octillery, Oranguru, Zamazenta V, Zekrom, Boltund, Bronzong, Charizard, Duraludon VMAX, Frosmoth en Kingdra!

Een paar van deze kaarten springen er nog eens extra uit doordat het V of VMAX kaarten zijn. Zullen dit de kaarten zijn die in waarde zullen stijgen of zal de Charizard kaart toch weer de populairste kaart worden in de set? Dat zal even afwachten zijn, maar ondanks we niet weten welke kaarten het meeste waard zullen zijn ziet deze set er op en top prachtig uit en deze mag je dus niet missen!

Voor een lijst van alle bekende kaarten kun je ook terecht op de Pokelector site!

Voor al je aankopen voor Pokemon kaarten in alle sets en andere kaarten kun je terecht op www.www.bescards.nl !