Brilliant Stars, Pokemon

De nieuwste Sword en Shield set is bekend – Pokemon Brilliant Stars!

Pokemon Brilliant Stars Charizard Art

De nieuwste set Pokemon kaarten is bekend, Pokemon Brilliant Stars! Deze set bevat populaire Pokemon, onder andere Charizard en Arceus! Maar ook de schattige eeveelutions Glaceon en Leafeon zijn deze keer als nieuwe kaarten aan te kopen in de set!

Algemene info over de Pokemon Brilliant Stars set.

Deze nieuwe set zal bestaan uit 170 kaarten, waaronder 4 gloednieuwe VSTAR kaarten, 20 Pokemon V kaarten en 3 Pokemon VMAX kaarten! Er zullen ook 30 trainer special trainer art cards in de set te vinden zijn, meer dan 20 gewone trainer kaarten en een nieuwe special energy kaart! We mogen dus zeker niet klagen, voornamelijk omdat er nieuwe Charizard kaarten te vinden zullen zijn in de set. Een fan favorite!

Deze set zal uitkomen op 25 februari in 2022 en behoort tot de 10de set in de Sword and Shield set. Het is bevestigd dat Mimikyu VMAX, Aggron VMAX en Kingler VMAX alle drie een plekje zullen krijgen in de set! De Kingler VMAX kaart kon je eerder al vinden in de Japanse “Start Deck 100“.

De nieuwe Pokemon Brilliant Stars producten!

De productenlijn van de nieuwe set ziet er geweldig uit en bevat de welbekende boosterbox en elite trainer box. Maar niet enkel deze twee geweldige producten zijn te koop! Ook de mini portfolio, 1-card checklane blister, 3-card checklane blister, 3-pack blister, build and battle box en built and battle stadium box zijn weer van de partij! In deze producten zul je fantastische promo, V, VMAX en VSTAR kaarten vinden.

Pokemon Brilliant Stars Blisters.

De gloednieuwe blisters van Pokemon Brilliant Stars zullen een oversized coin bevatten! Dit is de aller eerste keer dat er een oversized coin in de blisters zal zitten. In de voorbeeld foto’s zien we een Venusaur en Blastoise coin, maar zoals geweten uit vorige sets zou het wel eens kunnen dat deze coins uiteindelijk een andere Pokemon kan zijn bij release. Deze Venusaur en Blastoise coins zijn namelijk bekend uit de Venusaur en Blastoise battle decks.

Pokemon Brilliant Stars Card 3

In de checklane blisters zien we de Japanse Eevee (220/S-P) promo kaart uit de 7de Japanse Pokemon gym kaarten set en de Flapple 225/S-P promo uit het CoroCoro Ichiban! Magazine. Ook zullen er checklane blisters komen met de evolution kaarten van Salamence en Hydreigon uit de Evolving Skies set! In de 3-pack blisters zien we de Japanse Leafeon (215/S-P) en Glaceon (216/S-P) promo kaarten uit de 7de Japanse Pokemon gym kaarten set.


Interesse in het kopen van Evolving Skies producten? Op www.www.bescards.nl/pokemon-evolving-skies/ zul je vinden wat je zoekt!

Pokemon Brilliant Stars Boosters, Boosterbox en Elite Trainer Boxen.

De boosterboxen van Pokemon zijn al voor een lange tijd samen met de Elite Trainer Boxen (ETB) de meest populaire items van de voorbije sets. In de laatste celebrations set kwam ook voor de 25ste verjaardag van Pokemon de Ultra Premium Collection er nog eens bij waar fans dol op waren! Deze is voor de komende Pokemon Brilliant Stars set nog niet aangekondigd. Maar met de boosterbox en ETB’S mogen we zeker niet ontevreden zijn.

De boosterbox ziet er prachtig uit met een elegante Arceus op de voorkant. De boosters hebben mooie art van Charizard, Arceus, Shaymin en Whimsicott en het scherpe witte, gele logo staat er epic bij! De boosterbox zal zoals altijd 36 boosters bevatten wat op 360 Pokémon kaarten neerkomt!

De ETB’S zien er ook zoals altijd super uit. De standaard ETB pronkt een goud, witte Arceus op de voorkant en bevat zoals gewoonlijk 8 boosters, 45 energy kaarten, een player’s guide, een opbergdoos, 65 kaart sleeves (van Arceus), een Pokemon tcg booklet, 2 acryl condition markers, 6 damage-counter dobbelstenen, competitie legale coin, 4 box-deviders en een code kaart voor Pokemon tcg online! Er is deze keer ook een speciale Pokemon Center ETB beschikbaar met een geel, witte Arceus en een zon achtergrond! Deze bevat alles wat er in de standaard ETB zit, maar met 2 extra boosters, een (oversized?) Arceus coin en een extra huls voor de doos!

Interesse in het kopen van celebration producten? Op www.www.bescards.nl/pokemon-celebrations/ zul je vinden wat je zoekt!

Build and Battle, Build and Battle Stadium en de Mini Portfolio.

De Build and Battle is terug! En deze keer zijn er twee! De standaard editie is bedoeld voor iemand die van plan is de trading card game te spelen tegen iemand. Wil je beide met het Pokemon Brilliant Stars Build and Battle deck spelen? Dan is de Build and Battle Stadium jou keuze! De standaard editie bevat een klaar gemaakt deck om de tcg mee te spelen, bestaande uit 40 kaarten, inclusief 1 van de 4 speciale holo promo kaarten. Je kan dit deck verder uitbreiden met de 4 booster packs die je erbij krijgt! Ook krijg je een code voor de Pokemon tcg online.

In de Stadium editie krijg je wat er in de standaard editie zit maar dan twee keer! Bestaande uit twee klaar gemaakte decks met elks 40 kaarten waaronder 1 van de 4 holo promo kaarten, elks 4 boosters met daarboven op nog eens een extra 4 boosters (12 in totaal dus), 121 energy kaarten, 6 damage dobbelstenen, 1 competitie legale coin, 2 acryl condition markers en een collectors doos! Een hele boterham dus. Als je pas begint met de tcg of je tcg collectie wilt aanvullen dan zijn dit de opties voor jou!

Ook zal er bij release van deze set een mini portfolio uitkomen waar je al je kaarten veilig in kan bewaren!

Glaceon VSTAR special collection, Leafeon VSTAR special collection en de bekend gemaakte kaarten tot nu toe!

Alsof alle vorige producten nog niet genoeg waren zal er ook een Glaceon en Leafeon box uitkomen met V en VSTAR promo kaarten! In deze dozen zullen er hoogstwaarschijnlijk Fusion Strike en Pokemon Brilliant Star kaarten zitten!

Interesse in het kopen van Fusion Strike producten? Op www.www.bescards.nl/pokemon-fusion-strike/ zul je vinden wat je zoekt!

Ook is er al een geweldige kaart lijst beschikbaar gemaakt waarin we de nieuwe Charizard V, Charizard VSTAR, Arceus V en Arceus VSTAR kaarten kunnen bewonderen. Ook is er al een moltres kaart, een paar trainer kaarten en een special energy kaart bekend gemaakt!

Voor alle nieuwe sets, items en nieuws kun je terecht op https://www.bescards.nl/