Lost Ruins of Arnak

  • Spelers: 1-4
  • Leeftijd: 12+
  • Gemiddelde speeltijd:  90′
  • Taal: English

49,95

Op voorraad

Besteed 150,00 voor gratis verzending! [NL]

Let op: Wanneer je een vooruit bestelling (pre-order) doet met Klarna After Pay, wordt deze automatisch na 30 dagen geannuleerd indien het product nog niet verzonden is door ons.

Gegarandeerd veilig afrekenen

€49,95

✔️ 14 dagen bedenktijd
✔️
Klantbeoordeling 9/10
✔️ Gratis verzending NL vanaf € 150
✔️ Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
✔️ Veilig afrekenen

Productbeschrijving

Lost Ruins of Arnak

Op een onbewoond eiland in onbekende zeeën, hebben ontdekkingsreizigers sporen gevonden van een grote beschaving. Nu leid jij een expeditie om het eiland te verkennen, verloren artefacten te vinden, en het op te nemen tegen angstaanjagende bewakers, allemaal in een zoektocht om de geheimen van het eiland te leren kennen.

Lost Ruins of Arnak combineert deck-building en worker placement in een spel van verkenning, grondstoffenbeheer en ontdekking. Naast de traditionele deck-building effecten, kunnen kaarten ook gebruikt worden om werkers te plaatsen, en nieuwe werker acties worden beschikbaar naarmate spelers het eiland verkennen. Sommige van deze acties vereisen grondstoffen in plaats van arbeiders, dus het opbouwen van een solide grondstoffenbasis zal essentieel zijn. Je bent beperkt tot slechts één actie per beurt, dus maak je keuze zorgvuldig… welke actie levert je nu het meeste op? En wat kun je je veroorloven om later te doen… ervan uitgaande dat iemand anders niet als eerste de actie onderneemt!

De deck’s zijn klein, en de willekeurigheid in het spel wordt sterk verminderd door de rijkdom aan tactische beslissingen die op het bord worden aangeboden. Met een variëteit aan arbeidersacties, artefacten en uitrustingskaarten zal de opzet van elk spel uniek zijn, wat spelers aanmoedigt om nieuwe strategieën te verkennen om de uitdaging aan te gaan.

Ontdek de verloren ruïnes van Arnak!

Aanvullende informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 37 × 26 × 7 cm

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lost Ruins of Arnak” te beoordelen