BESTELLINGEN

Bestelling Tijd Bezorging
Maandag Voor 18:00 uur Dinsdag
Dinsdag Voor 18:00 uur Woensdag
Woensdag Voor 18:00 uur Donderdag
Donderdag Voor 18:00 uur Vrijdag
Vrijdag Voor 18:00 uur Zaterdag
Zaterdag Voor 23:59 uur Dinsdag
Zondag Voor 23:59 uur Dinsdag

Nadat u op bescards een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bevestiging van uw bestelling op uw email adres.

Indien u vóór 18:00 een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct dezelfde dag nog uw factuur met verzendbewijs inclusief Track & Trace

Voor iedere bestelling ontvangt u een factuur op uw email adres die u heeft opgegeven bij het afrekenen van uw bestelling.

BETALINGEN

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bescards.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U kunt tijdens het afrekenen op “afhalen op afspraak” klikken. Vervolgens kunt u ons een email (info@www.bescards.nl) of whatsapp (0636086653) sturen. U kunt ons ook bellen op dit nummer eventueel.

Bestellingen kunnen van maandag tot zaterdag opgehaald worden op:

Graafstroomstraat 51H
3044 AP Rotterdam
NL