Dominaria United Set Booster

3,99

Op voorraad

Besteed 150,00 voor gratis verzending! [NL]

Let op: Wanneer je een vooruit bestelling (pre-order) doet met Klarna After Pay, wordt deze automatisch na 30 dagen geannuleerd indien het product nog niet verzonden is door ons.

Gegarandeerd veilig afrekenen

€3,99

✔️ 14 dagen bedenktijd
✔️
Klantbeoordeling 9/10
✔️ Gratis verzending NL vanaf € 150
✔️ Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
✔️ Veilig afrekenen

Productbeschrijving

Dominaria United Set Booster

Keer terug naar de oorsprong van 30 jaar Magic: the Gathering: Het harmonieuze Dominaria! Dit is waar alle magie zoals wij die kennen is ontstaan. Herontdek de rijkdom van Dominaria met zijn prachtige landschappen, machtige wezens en legendarische helden! Dominaria United is het begin van een episch verhaal als het lot van Dominaria, en het Multiversum, wordt ontrafeld!

Een booster set is een speciaal product voor iedereen die graag boosters openscheurt. Met elke kaart uit deze booster heb je een kans om iets speciaals te vinden. Een boosterset bevat minimaal 1 zeldzame of mythische zeldzame en kan tot 4 rares of mythische rares bevatten.

Een set Booster Box van Dominaria United bevat 30 set boosters en één foil Legends Retold box topper. Een booster set bevat 14 Magic: the Gathering kaarten van Dominaria United waarvan:

– 1 Traditionele Folie-kaart, kan elke zeldzaamheid zijn*.
– 1 Main set zeldzame of mythische zeldzaamheid.
– 2 Wildcards* common, uncommon, rare of mythic rares.
– 1 Stained Glass Uncommon Legendary Creature.
– 3 Uncommons.
– 3 Commons.
– 1 Basic Land of Stained Glass Full-Art Land.
– 1 Dominaria United Art Card.
– 1 Token, reclame kaart, helper kaart of een kaart van The List**.

*Op de wildcard en tradional foil slot in set boosters maak je kans op kaarten met de speciale stained glass showcase frame, een randloze kaart, een kaart met Phyrexian taal, een unieke JumpStart kaart of een van de Dominaria United commander kaarten!

**De Lijst is een gecureerde lijst van kaarten uit de geschiedenis van Magic: the Gathering.

Bonus: Folie Legends Retold Box Topper!
Elke Dominaria United Boosterbox bevat een speciale booster met daarin een folie Legends Retold box topper. Legends Retold zijn oude geliefde personages uit Legends (1994) die een gloednieuw ontworpen kaart hebben gekregen. Er zijn in totaal 20 verschillende Legends Retold kaarten waarvan de traditionele folies uniek kunnen worden verzameld als een box topper!

 

Aanvullende informatie

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dominaria United Set Booster” te beoordelen