Disney Lorcana – First Chapter – Sleeved Booster Pack

12,95

Uitverkocht

Uitverkocht

E-mail wanneer voorraad weer beschikbaar is

ELKE bestelling die een vooruitbesteld artikel bevat, wordt vastgehouden totdat alle artikelen samen kunnen worden verzonden. Houd hier rekening mee als je een bestelling plaatst met zowel artikelen die op voorraad zijn als artikelen die je al hebt besteld.

  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig afrekenen

Veilig afrekenen:

Beschrijving

Een Disney Lorcana booster uit The First Chapter set.

Maak kennis met Lorcana, de Trading Card Game sensatie van Disney. Verzamel en speel met prachtig geïllustreerde Disney figuren zoals Mickey Mouse, Elsa uit Frozen en Simba uit The Lion King!
In Disney Lorcana speel je als Illumineer, een held met een fantastische fantasie. Uitgerust met magische borstel en magisch boek, kun je verschillende kleuren inkt tot leven brengen in de afbeelding van klassieke Disney-personages en magische spreuken! Maak je dromen waar met Disney Lorcana; een verzamelkaartspel voor jong en oud.

Een booster is een ideaal product om je collectie Disney Lorcana kaarten uit te breiden. In boosters open je gegarandeerd twee zeldzame kaarten en een foil kaart. Misschien open je wel een legendarische, de zeldzaamste kaarten die je in een booster kunt vinden. Verzamel, ruil, bouw je eigen decks en speel met de kaarten uit deze booster!

Een booster The First Chapter bevat 12 kaarten waarvan:

– 1 foil kaart die elke zeldzaamheid kan zijn.
– 2 zeldzame, superzeldzame of legendarische kaarten.
– 3 uncommon kaarten.
– 6 gewone kaarten.

Product info

Algemeen

Gewicht 0,1 kg
Product

Booster Pack

Beoordelingen van klanten