Pokemon

De nieuwe 3 December VMAX Boxen komen er aan!

December VMAX Box Banner

De nieuwste VMAX boxen komen eraan en dit keer draait het om de december VMAX box! 3 verschillende boxen die volledig in het thema staan van de 3 eerste Eeveelutions! We weten natuurlijk allemaal welke Pokemon deze drie zijn: Vaporeon, Jolteon en Flareon. Deze drie Pokemon zullen hun beste kanten laten zien in deze boxen die je gewoonweg niet kan missen!

Algemene info over de december VMAX boxen!

In deze boxen vinden we prachtige kaarten en geweldige packs die je als Eeveelution fan zeker niet kan missen! Het gaat hier namelijk over one of a kind promo kaarten die tot nu toe enkel nog maar als Japanse kaarten verschenen zijn. De Engelse versies kunnen tot nu toe dus enkel nog maar verkregen worden in deze boxen die normaal begin december zouden uitgekomen moeten zijn.

December VMAX Box Vaporeon Flareon Jolteon

Waarom zijn ze er nog niet? Omdat Pokemon heeft laten weten dat de december VMAX boxen uitgesteld worden naar een release van januari. Welke exacte datum in januari is nog altijd niet bekend, maar ze zullen zeker komen! De december VMAX boxen zijn in high demand en zijn dus zo goed als overal uitverkocht, wie er nog te pakken krijgt voor de release prijs mag van geluk spreken. Dit komt natuurlijk door de populariteit van Eeveelutions en hoe geweldig de promo kaarten er uit zien in deze boxen. Benieuwd hoeveel de kaarten op dit moment waard zijn? Klik dan hieronder op de kaart die jou interesseert:

Vaporeon VMAX

Vaporeon V

Flareon VMAX

Flareon V

Jolteon VMAX

Jolteon V

December VMAX box – Vaporeon.

December VMAX Box Vaporeon

Deze december VMAX box zit boordevol leuke items en packs, hier even een lijst van wat je kan verwachten in deze box
– Een Vaporeon VMAX kaart
– Een Vaporeon V kaart
– Een over-sized Vaporeon VMAX kaart
– Een Vaporeon pin
– 5 Pokemon booster packs

Heel deze box draait om Vaporeon en heeft een mooie blauw/paarse kleuren combinatie. Elke booster pack bevat 10 Pokemon kaarten en op de pin zien we Vaporeon pronken met water-type versiering.

De Vaporeon december VMAX box is mijn persoonlijke favoriet! De levendige kleuren geven de kaarten een vrolijke sfeer. We krijgen een glimps te zien van het onderwaterleven in de wereld van Pokemon en we zien op de VMAX kaart niet enkel Vaporeon zelf maar ook verschillende andere Pokemon die vrolijk rond Vaporeon zwemmen, zoals Milotic, Wishiwashi, Frillish, Mantine (en Ramoraid) en in de verte zien we zelfs wat Feebas! Verschillende van deze Pokemon zijn normaal gezien veel groter dan Vaporeon maar omdat Vaporeon hier in VMAX vorm te zien is is Vaporeon natuurlijk veel groter dan normaal.

De Vaporeon V kaart is zowat de schattigste kaart die je gezien gaat hebben in je leven, want Vaporeon ligt hier lekker te relaxen in een ondiep deel van de Pokemon zee, mogelijk wat vermoeid door het rondzwemmen in VMAX vorm ligt Vaporeon hier tussen het zeewier en koraal te rusten. De kaarten die hier getoond worden zijn natuurlijk de Japanse versies, maar in de box zal zeker de Engelse versie zitten!

December VMAX box – Flareon.

December VMAX Box Flareon

Deze december VMAX box zit boordevol leuke items en packs, hier even een lijst van wat je kan verwachten in deze box
– Een Flareon VMAX kaart
– Een Flareon V kaart
– Een over-sized Flareon VMAX kaart
– Een Flareon pin
– 5 Pokemon booster packs

Heel deze box draait om Flareon en heeft een mooie zalm roze/rode kleuren combinatie. Elke booster pack bevat 10 Pokemon kaarten en op de pin zien we Flareon pronken met vuur-type versiering.

De Flareon kaarten geven gewoonweg warmte af als je naar ze kijkt! In de VMAX kaart zien we Flareon rond huppelen in een weide vol andere Pokemon, we zien onder andere Exeggutor en Slowpoke die natuurlijk veel kleiner zijn dan Flareon door de VMAX vorm. Is het wel veilig voor Flareon om rond te huppelen is een zeer brandbaar bos?

De V kaart toont een Flareon waarvan we met zekerheid kunnen zeggen dat deze gevangen is door een trainer. Mogelijk een trainer die al wat ouder is en de dagen versleet in zijn/haar huisje bij de open haard. Hier zien we Flareon ook genieten bij het vuur wachtend tot Flareons trainer terug zal verder breien.

December VMAX box – Jolteon.

December VMAX Box Jolteon

Deze december VMAX box zit boordevol leuke items en packs, hier even een lijst van wat je kan verwachten in deze box
– Een Jolteon VMAX kaart
– Een Jolteon V kaart
– Een over-sized Jolteon VMAX kaart
– Een Jolteon pin
– 5 Pokemon booster packs

Heel deze box draait om Jolteon en heeft een mooie zalm roze/rode kleuren combinatie. Elke booster pack bevat 10 Pokemon kaarten en op de pin zien we Jolteon pronken met bliksem-type versiering.

In de VMAX kaart van Jolteon zien we Jolteon helemaal te keer gaan in een klein dorpje. Dansend en springend creëert Jolteon niets anders dan elektriciteit, het lijkt mij dus veiliger om ten allen tijde binnen te blijven om dit moment! Buiten komen zou ik enkel doen als je het prettig vind 10.000 volt door je lichaam te voelen gaan.

In de Jolteon V kaart zien we Jolteon duidelijk in een stad in plaats van een dorpje. De appartement gebouwen zijn gelukkig wel veilig nu dat Jolteon niet meer in VMAX vorm zit. Op deze kaart zien we Jolteon een grote sprong nemen om van het ene gebouw naar het andere te geraken. Is deze Jolteon op een missie?

Voor alle nieuwe producten, bezoek zeker ook eens onze website www.bescards.nl

Pre order hier de Jolteon/Flareon/Vaporeon VMAX box: