Pokemon, Pokemon GO

De Pokemon GO set is nu te koop!

pokemon go

Pokemon Go is uiteraard één van de bekendste mobile games ooit gemaakt. Zoals de meeste al wel weten is het doel van het het spel om zo veel mogelijk Pokemon te vangen en ze in je locale gym te stoppen zodat anderen deze gym niet van je kunnen overnemen. Onlangs gaf Pokemon de aankondiging dat Pokemon GO een gloednieuwe Pokemon TCG set verdiend en die is er nu! Waarom deze set er nu pas aan komt dat weten we niet, maar klagen kunnen we niet want de kaarten in deze set zijn absoluut prachtig!

Alle Pokemon GO kaarten op een rijtje!

Als eerste zullen we eens een kijkje nemen naar de leukste kaarten in de Pokemon GO set. Dan heb ik het vooral over de welbekende V en VMAX kaarten, maar ook natuurlijk de nieuwe VSTAR kaarten en uiteraard de character rares, full-arts, alternate-arts en secret rare kaarten. Alles wat jij wilt pullen uit deze set om je collectie te vervolledigen!

Pokemon GO V-kaarten!

Het eerste lijstje kaarten zijn de V-kaarten uit de set, deze kaarten kun je zo gebruiken in de TCG en hebben geen pre-evolution nodig. Het nadeel van V-kaarten is dat als je tegenstander deze kaart verslaat, je tegenstander dan 2 prijs-kaarten mag nemen. Maar met deze V-kaarten uit de Pokemon GO set kun jij mogelijk je tegenstander wel eens verslaan!

– Conkeldurr V: Deze kaart zou wel eens goed kunnen bevallen! Als je tegenstander sterkere aanvallen heeft dan jij dan kun je deze gebruiken via de Counter aanval, maar dan met 20 damage meer!
– Dragonite V: Met de 160 damage van Buster Tail zou je wel eens ver kunnen komen!
– Melmetal V: Laad Melmetal op via de Arm Charge aanval, via deze aanval heeft hij alle nodige energie voor de Mega Punch aanval vanaf de tweede beurt!

– Mewtwo V: Gebruik Mewtwo strategisch, want door middel van de Transfer Break aanval kun je een energie doorsturen naar een Pokemon in je bench!
– Slaking V: Deze Pokemon heeft heel wat nodig om te kunnen aanvallen, maar eens genoeg energie kun je de vernietigende Heavy Impact move doen van 260 damage. Maar let op de Kinda Lazy ability, die zou je wel eens kunnen tegenzitten!

Pokemon GO VMAX en VSTAR-kaarten!

De VMAX en VSTAR-kaarten evolueren vanuit de V-kaarten. Of je dit gebruikt van zodra je Pokemon V bijna neer is, of gelijk na het inzetten van de V-kaart, de VMAX en VSTAR-kaarten zijn enorm krachtig en kun je bijna niet missen in je nieuwste decks! Maar let op! Het nadeel van VMAX en VSTAR-kaarten is dat als je tegenstander deze kaart verslaat, je tegenstander dan 2 of 3 prijs-kaarten mag nemen.

– Melmetal VMAX: Evolueer je Melmetal V in deze Melmetal VMAX. Deze Gigantamax Pokemon heeft een HP van 330 en zal dus niet simpel te verslagen zijn! Geef deze Pokemon 5 steel energie en dan zal je tegenstander zichzelf niet makkelijk kunnen verdedigen tegen de 280 damage van G-Max Juggernaut!

– Dragonite VSTAR: Dragonite VSTAR heeft de krachtige Giga Impact move, maar je zou deze kaart wel eens beter op een strategische manier willen gebruiken via de Draconic Star VSTAR Power! Hiermee kun je gigantisch veel energies geven aan al je Pokemon!
– Mewtwo VSTAR: De Psy Purge kan je helpen uit moeilijke omstandigheden, maar de Star Raid VSTAR Power kan je het spel laten winnen. Met deze aanval doe je een 120 damage op al de Pokemon V van je tegenstander, zelfs op de bench!

Pokemon GO Radiant kaarten!

De radiant kaarten waren een nieuwe introductie in deze set! Met Venusaur, Blastoise en Charizard als aller eerste radiant kaarten kun je deze niet missen in je collectie. En we weten allemaal dat Charizard kaarten wel eens wat waard kunnen zijn!

Pokemon GO Character Rares en Alternate Arts!

De character rare uit de Pokemon GO set is de bekende professor’s research. Deze is handig in een deck waarin je snel kaarten moet kunnen trekken. Ook is er een alternate art kaart voor Alolan Exeggutor, Conkeldurr, Dragonite, Melmetal, Mewtwo en Slaking. Maar niet enkel dat, want Conkeldurr en Mewtwo hebben nog speciale kaarten met custom art en het Pokemon GO logo, trek je deze dan mag je wel eens heel blij zijn want dit zouden wel eens de populairste kaarten uit de set kunnen worden!

Pokemon GO Secret Rares: Rainbows en Golds!

De Secret Rare kaarten van deze Pokemon GO set bestaan uit 7 rainbow kaarten en 3 gold kaarten. De rainbow kaarten zijn de volgende: Blanche, Candela, Spark, Professor’s Research, Dragonite VSTAR, Melmetal VMAX en Mewtwo VSTAR. Rainbow kaarten zijn altijd veel waard en veel gewild bij fans en verzamelaars, maar wat nog meer geliefd is zijn de gold kaarten: Egg Incubator, Lure Module en Mewtwo VSTAR!

Pokemon GO Producten!

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe je deze prachtige kaarten in handen kan krijgen, dat kan zo: Klik op het product dat jij graag wilt en neem een kijkje op de Bescards site!

Klik HIER voor meer Pokemon GO TCG informatie op de officiele site, andere Pokemon GO Producten: