Commander Masters – Set Booster Box

Artikelnummer: MTG57698

439,99

Uitverkocht

Uitverkocht

E-mail wanneer voorraad weer beschikbaar is

Let op: Elke bestelling wordt pas verzonden wanneer alle artikelen voorradig zijn. Ook als een van de producten een pre-order is.

  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig afrekenen

Veilig afrekenen:

Beschrijving

Rol de rode loper uit voor je Commander! Verbeter je multiplayer-decks met enkele van de beste kaarten die ooit het Commander-formaat sierden. We hebben ook een aantal verrassingen in petto, met een aantal packs die speciale kaarten bevatten die voorbestemd zijn voor een hoofdrol in je collectie.

Deze Commander Masters Set Booster Box bevat 24 Commander Masters Set Boosters. Elke Set Booster bevat 15 Magic kaarten, 1 Art Card, en 1 token/advertentie kaart of kaart van “The List” (een speciale kaart uit de geschiedenis van Magic – te vinden in 25% van de packs), inclusief 2-6 kaarten van zeldzaamheid Rare of hoger (2: 34%; 3: 48%; 4: 15%; 5: 2%; 6: <1%) en 3-8 Uncommon, 4-8 Common, en 1 Land kaart. Elk pakket bevat tenminste 1 Traditional Foil kaart van elke zeldzaamheid. Een Traditional Foil Land vervangt het basisland in 20% van de set Boosters en een Foil-Stamped Signature Art Card vervangt de Art Card in 10% van de set Boosters. Een Traditional Foil Borderless Mythic Rare kaart komt voor in 1% van de boosters.

Inhoud:
Eerste Masters set voor Commander-Masters boosters zijn super-charged packs vol met de beste Magic: The Gathering reprints; Commander Masters brengt de eerste Masters packs speciaal ontworpen voor Commander, Magic’s meest populaire formaat.
Beste boosters om gewoon voor de lol te openen – ontworpen voor een leuke ervaring bij het openen van de packs, als je de set wilt verkennen door packs te openen om te zien wat je krijgt, dan zijn de Set Boosters iets voor jou.
Meerdere zeldzame en foliekaarten in elk pak – in elk pak krijg je 2-6 kaarten van zeldzaamheid of hoger, minstens 1 traditionele foliekaart en 1 kunstkaart met een kunstwerk uit de set.
Randloze kaart in elk pakket – elke set Booster bevat 1-4 randloze kaarten, met ten minste 1 randloze Common of Uncommon kaart.
2 Legendary kaarten in elk pakket – elke booster bevat ook minstens 2 Legendary kaarten, waaronder 1 Rare of Mythic Rare.
Inhoud-24 Commander Masters Set Boosters, elk met 15 MTG-kaarten

Product info

Algemeen

Product

Booster Box

Taal

Merk

Beoordelingen van klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login